• A-
  • A
  • A+
четврток, 19 јануари 2017, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива отежнато, во зимски услов... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 јануари 2017                                        ЗАБРАНИ ЗА ТЕШКИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА:Заб... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива отежнато, во зимски услови... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 8 јануари 2017 Сообраќајот на државните патишта се одвива отежнато, во зимски услови, по в... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влажн... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 5 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловоз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани по влажни коло... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 јануари 2017 (МИА) – Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 јануари 2017 Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози на пони... повеќе...

Мозаик

Бети Вајт 95, роденден го прослави на снимање

Актерката Бети Вајт својот 95. роденден го прослав...

Премиера на Враќањето на Ксандер Кејџ, ФХ3Х дел од ефектите

Македонската компанија за анимација и визуелни ефе...

Автомобил паркиран на тераса

На руските социјални мрежи се појави фотографија к...

Новак Ѓоковиќ купил два апартмана на Менхетн

Српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ, кој моментно се на...

Какво возило има Хомер Симпсон

Симпсонови се едно от најпознатите семејства во СА...