• A-
  • A
  • A+
среда, 18 октомври 2017, 

Најави

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

18 октомври 2017  Скопје -  Заменик-министерот за култура Владимир Лазовски ќе се обрати на јавната... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

18 октомври 2017  Скопје -  Заменик-министерот за култура Владимир Лазовски ќе се обрати на јавната... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

18 октомври 2017 (МИА) Брисел - Средба на претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јунлер со ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

17 октомври 2017 Скопје - Претседателот Ѓорге Иванов ќе ги прими акредитивните писма на новоименува... повеќе...

МИА Најави- свет

МИА Најави- свет

17 октомври 2017 Вашингтон - Грчкиот премиер Алексис Ципрас ќе отпатува за Вашингтон за да се соста... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

16 октомври 2017 Скопје - Делегација на Црна Гора предводена од премиерот Душко Марковиќ во официја... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

16 октомври 2017 Скопје - Делегација на Црна Гора предводена од премиерот Душко Марковиќ во официја... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

16 октомври 2017 Луксембург - Средба на министрите за надворешни работи на ЕУ. Барселона - Истекув... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

15 октомври 2017 - Шести локани избори во Република Македонија Скопје - Прес-конференции на Државн... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

15 октомври 2017 - Шести локани избори во Република Македонија Скопје - Прес-конференции на Државн... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

15 октомври 2017 Виена - Парламентарни избори во Австрија Бишкек - Претседателски избори во Киргис... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

14 октомври 2017  Скопје - Прес-конференција на Државната изборна комисија. (Седиште на ДИК, голема... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

Бергамо – Средба на министрите за земјоделие од Г-7 Тунис – Претставници на либиските влади ќе обнов... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

13 октомври 2017 Скопје - Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија Миле ... повеќе...

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

Вашингтон - Американскиот претседател Доналд Трамп ќе ја објави стратегијата за Иран и ставот за меѓ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

12 октомври 2017 Скопје - Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, управителот на Друштвото... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

12 октомври 2017 Скопје - Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, управителот на Друштвото... повеќе...